Klankschalen healing
Leer zelf met de genezende kracht van de schalen omgaan.
Je leert in deze workshop:
- Geschiedenis en rituelen
- Hoe gebruik je klankschalen bij lichamelijke klachten, bij zwangerschap, bij geboorte, in een relatie of bij kinderen
- Aurahealing, werken met chakra s, energiebanen
-Leuke weetjes over klankschalen
Deze workshop duurt 2 dagen.

Klankschalen healing speciaal voor kinderen

Kinderen kunnen veel plezier beleven aan het werken met de muziek van de helende schalen. Klankmassage, klank en fantasiereizen, ervarend en spelend leren met watermandala's en nog veel meer.
Deze workshop duurt een dag.

Tantraworkshop
Het Tantra workshop is een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid. Dan wordt seksualiteit een sacraal, heilig gebeuren waarin een diepgaande verbinding met jezelf, een partner en het hogere mogelijk is.

Het workshop is een kans op kennismaking en inspiratie, maar ook op vernieuwing en verdieping. Een kans om te proeven van de verschillende vormen van tantra en dergelijke. Dat betekent ook dat de sfeer en de inhoud van de workshop heel verschillend kan zijn. Soms is het meer gericht op spiritualiteit en meditatie, soms meer op intimiteit en seksuele energie, soms beide. Ik houd er rekening mee dat het een laagdrempelige dag is waar iedereen ontspannen mee kan doen met de activiteiten.

Als je helemaal aanwezig bent in het moment en kunt genieten van het verlangen zonder uitreiken of terughouden ontdek je dat alle verlangen verwijst naar de liefde en word je gedragen in de armen van de liefde zelf.

Hoe lang deze workshop voor JOU/JULLIE duurt?GEEN IDEE...
Wij zien/voelen het wel...
Wees welkom!
Voor vragen kun je altijd bellen of mailen.

Intuitieve massage / partnermassage

Leer masseren met eenvoudige aan te leren massagetechnieken en leer over het gebruik van drukpunten in combinatie met masseren. Deze workshop duurt een dag.

Automatisch schrijven/ in contact komen met je Gids(en)
Deze workshop om in contact komen met je Gids bestaat uit twee fasen.
In de eerste fase; de theoretische fase, wordt ingegaan op het begrip gidsen.
In de tweede fase; de praktijk, wordt ingegaan op het automatisch Schrift.
In de theoretische fase krijg je een beter begrip voor de gidsenwereld en wordt het zowel voor gidsen als ook voor jou gemakkelijker om elkaar te begrijpen.
Elkaar leren kennen is net zo belangrijk als het leren kennen van een nieuw persoon, want iedere gids heeft een eigen karakter.
In de tweede fase; door het trainen van het automatisch Schrift, verdiept zich dit inzicht en geeft een zachte maar directe ervaring.
 
     
Copyright © Elisabeth Kokes   |   Webdesign door Sologic