Elisabeth (Sissy) Kokes, geboren in Wenen / Oostenrijk.
Al heel jong bleek ik over bijzondere gaven te beschikken wat zich uitte in spirituele contacten.
Ik onderscheid mij van anderen omdat ik diverse invullingen kan geven bij hulp aan mensen, zowel psychisch, spiritueel als lichamelijk.
Na het afronden van mijn studie psychologie volgde ik mijn opleidingen bij Willi Dungl Opleidingsinstituut voor Manueel therapie en Alternatieve therapie in Wenen alsmede in het verre Oosten.
Uiteindelijk in Nederland terechtgekomen koos mijn hart naast mijn werk als therapeute, ook voor het spirituele pad. Hiervoor volgde ik de opleiding Holistisch Energetisch Therapeut om mij verder te verdiepen in de spirituele kant van het leven. Opleiding is inmiddels niet meer belangrijk voor mij. De school van de levenskunsten , het echte leven, is voor mij de ware opleiding. Ik heb een geweldig pad mogen bewandelen en ben daar natuurlijk , net als ieder ander mens , nog steeds mee bezig.
Mensen die een nieuw begin willen beginnen, angsten en twijfels willen overwinnen en talloze gevoelens daar tussenin kan ik een helpende hand bieden om het evenwicht tussen Lichaam, Geest en Ziel te bereiken.
WISH IT, DREAM IT, DO IT!

 
     
Copyright © Elisabeth Kokes   |   Webdesign door Sologic