UNIEK!


Bij mooi weer zijn alle behandelingen OOK BUITEN ONDER DE BOMEN MOGELIJK met uitzicht op weelderig groen. DAT IS WELNESS VOOR DE ZIEL!

Voor de koude tijd van het jaar is de SAUNA ook een optie.
Zo relaxed heb je nog nooit een massage ondergaan.
Just do it!TRANSFORMATIE SESSIE

Om het genezingsproces in een stroomversnelling te brengen begeleid ik transformatieprocessen.
Daarin krijg je de gelegenheid oude - soms lang onbewust gebleven - vastgezette emotionele pijn in beweging te brengen en terug te brengen tot bronkwaliteiten, zoals vrede, rust, onvoorwaardelijke liefde, zachtheid, e.d.
Je zult merken dat je meer en meer bevrijd raakt van dwangmatig gedrag en negatieve overtuigingen, die voorheen ongewild deel uit maakten van je functioneren en onrust veroorzaakten in werk en relaties.

Er is een universele weg naar binnen.
Een natuurlijke weg die volledige aandacht en acceptatie vereist. Je wordt stil, je zit of ligt comfortabel, zodat je lichaam geen aandacht vraagt. Je gaat met je aandacht naar binnen en het wordt nog stiller en rustiger. Dan komen er gevoelens in je op, zoals bijvoorbeeld onrust, irritatie, woede, onmacht, verlatenheid. Die gevoelens geef je één voor één erkenning door ze te benoemen en volledig te beleven. Het gaat hier om 100% erkenning van al wat zich aandient.

Ik daal met je mee af in jouw diepste duisternis, waar aandacht het hardste nodig is. Daar ben je dan in staat om het Alchemische proces; van het verteren van miskende emoties en bijbehorende onvrijheden in de omarming van Liefde en erkenning, te laten plaatsvinden.
Na verloop van tijd; wanneer al wat bovenkwam, gezien en beleefd is, ontstaat er een "niets", een leegte, een vacuüm.
Van natura wordt dit vacuüm vervolgens opgevuld met het enige dat echt bestaat: liefde, vrede, warmte, eindeloze ruimte en grootsheid.

Ontdaan van alle sluiers is daar: Puur bewustzijn!
In dit pure bewustzijn worden alle emoties; die erover heen lagen en zo belangrijk leken, werkelijk randverschijnselen of totaal opgelost.

Wanneer je jezelf als bron hebt leren herkennen, is het veel gemakkelijker om mensen in je omgeving daarin mee te nemen, te vergeven voor hun fouten.
Je merkt dat het je niet meer zo persoonlijk kwetst.

De sessie geeft je gelegenheid tot een ontwaken in je ware zelf, waarin het oude beeld van jezelf volledig wordt opgenomen.
In je dagelijkse leven zal je gaandeweg merken dat je steeds minder "moeite" doet om jezelf te zijn en ontspannen kan verblijven in wie je bent.
Hierdoor wordt je steeds beter opgenomen in het Grote Geheel, waarin je echt kan houden van jouw eigen unieke plaats daarin.
Je kunt dit proces eenvoudig zelf doen, maar er is ervaring voor nodig. Het is fijn en veilig om iemand naast je te hebben die je de juiste vragen stelt om door dit proces heen te gaan. Iemand die oprechte belangstelling heeft in wat er echt bij je speelt, die ook de regie houdt, ervoor zorgt dat je geen zijwegen inslaat en die je de zekerheid geeft dat je op de kern uitkomt. Zoals in de Arthur legende, waar wordt beschreven dat werkelijk open belangstelling naar de pijn of het euvel van iemand, de sleutel is waarmee de Heilige Graal wordt bereikt. Een manier om te verhalen dat werkelijk en diepgaand medeleven de poort is naar het "Verenigd Veld".


Chakra - Kristal -Legging


Wat houdt een kristallegging in?


Een kristallegging is een methode om de chakra’s te openen, op te laden en eventueel aanwezige (energetische) blokkades te doorbreken.
Doordat de kristallen speciaal voor jou worden ingevoeld, is de legging uniek en voor niemand gelijk.
Tijdens de legging lig je, volledig gekleed, op de massagetafel. De energie van de kristallen wordt niet door kleding belemmerd. Er worden geopende en geactiveerde kristallen in patronen op je lichaam, in je handen en om je heen gelegd. Met deze kristallen is een bijzondere en intense healing mogelijk. Ze ontladen op een heel diepe manier blokkades, waarna je nog een hele tijd na de legging een weldadige rust en innerlijke harmonie kunt voelen. Zaken die langere tijd bij je zijn en die je blokkades in stand houden, kunnen worden opgehelderd. Eventuele lichamelijke klachten kunnen door de legging verdwijnen. Door een kristallegging worden zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale en geestelijke auralagen gezuiverd.
Er zijn vele soorten kristallen bekend die een heilzame werking hebben; uit deze groep wordt gekozen.


Kaarsmassage

Uniek in Nederland: Kaarsmassage

Dankzij het lage smeltpunt en de samenstelling op basis van een 100% natuurlijke was, wordt deze unieke kaars gebruikt als een lauwe en hydraterende massageolie met de uitstekende cosmetische eigenschappen van bijenwas en plantaardige sojaolie.

De was bevat geen kleurstof en brandt 50% langer dan een was op basis van paraffine.

Een bijzondere massage van circa 35 minuten die uw zintuigen prikkelt! De kaarsen bevatten geen paraffine en zijn gebaseerd op essentiële oliën met huidverzorgende eigenschappen en een heerlijke geur. Ook in combinatie met andere massages!

Klankschalen
De toon van de klankschalen raakt ons in het diepst van onze ziel. De klank lost spanningen op, mobiliseert de zelfgenezende kracht van het lichaam en maakt scheppende en creatieve krachten vrij. Eerst geeft het Verstand zich over en ziet.
Dan geeft het Hart zich over en ziet.
Uiteindelijk ontwaakt de Ziel en weet. De klankschalenbehandeling duurt ongeveer een uur.

Stress/gespannen? Gun jezelf of jouw partner een heerlijke massage zoals:

LOMI LOMI NUI MASSAGE

De traditionele strijk- en kneedkunst uit Hawai¯ is een tip onder massageliefhebbers. Geen wonder want de naam alleen al belooft ongekend genot: Lomi is de Hawaiiaanse term voor massage en betekent “drukken, kneden, wrijven”, maar ook “ met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken”. Wanneer in deze taal een woord wordt verdubbeld dus Lomi Lomi, dan wordt de betekenis nog enkele malen sterker. Hier komt dan nog het woord Nui bij wat voor uniek, belangrijk, groot❠staat. Vrij vertaald onderga je deze dag dus een geweldige, superontspannende massagetechniek.

Lomi Lomi is een massagetechniek die oorspronkelijk uit Hawaï komt en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Lomi Lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme. Vastgezette spanningen komen vrij en de gezondheid wordt gestimuleerd. Na de massage voelt men zich herboren.
Tijdens deze massage wordt ook veel aandacht besteed om de afvalstoffen in het lichaam naar de lympfeknopen te geleiden, waar ze dan uit het lichaam worden afgevoerd. Dit is een grondige en diepontspannende massage, die een effect kan hebben op zowel fysiek, mentaal, emotioneel - als spiritueel niveau. De Lomi Lomi Massage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heerlijk om te ondergaan.
Een gemiddelde Lomi Lomi massage duurt 1 uur. In die tijd wordt het lichaam van stress, angst en spanning bevrijd. Er wordt niet alleen gemasseerd met de handen maar ook met het zachte gedeelte van de onderarmen.


Reiki
Deze techniek werkt ontspannend op lichaam en geest.
Heeft effect op alle niveaus; lichamelijk, geestelijk, emotioneel en op de ziel.
Maakt blokkades los zodat ze kunnen worden doorleefd en losgelaten. Bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Brengt een bewustwordingsproces op gang, waardoor je een beter inzicht krijgt in jezelf.
De Reikibehandeling duurt ongeveer een uur.

Reiki voor dieren
Na een consult bij de dierenarts voor eventuele medicatie is Reiki een uitstekende ondersteuning voor het genezingsproces.
De reikibehandeling duurt ongeveer een uur.

Angeltherapy singing bowls
Herken je dit? Je hebt geen energie, je komt niet bij jezelf, je gezondheid laat te wensen over. Angeltherapy biedt houvast!
Angeltherapy (engelentherapie) is een nieuwe behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van zachte helende liefdesenergie en de kracht van klankschalen.
Door handoplegging en het gebruik van klankschalen wordt deze energie aan het lichaam doorgegeven.
Hierbij wordt het lichaam aangespoord tot zelfgenezing.- Sportmassage
- Ontspanningmassage
- Hotstone massage
- KRISTAL massage (Als aanvulling op de Hotstone massage wordt gewerkt met Kristallen)
- Bali massage (ontspanningsmassage met Aura Healing - en Klankschalen)
- KARWENDELmassage (Oostenrijkse therapeutische Steinoel massage, bekend van kuuroorden)
- Voetmassage
- Acupressuur
- Vibromassage(cosmetische massage ter versteviging van huid en weefsel, ook als hulp bij het afslanken)
- Diverse deelmassages (bijvoorbeeld alleen een schouder, heup, been)
- MASSAGE COMBI! Uiteraard zijn alle massages en/of voorkeuren te combineren!

TANTRA EN TANTRA MASSAGE [/i][/b]
Tantra is de kunst van jezelf liefhebben, het leven liefhebben en de ander liefhebben. Tantra brengt je weer terug naar de bron, daar waar je licht bent.
Tantra is een spirituele weg die ons leert onze mannelijke en vrouwelijke energie te transformeren naar levensenergie (ook wel prana of chic of ki genoemd). Tantra gaat uit van leven in het nu, onthechting, meditatie, zijn met wat is... net als zoveel andere stromingen.
Tantra betrekt hierbij echter het hele lichaam en ontkent niet het verlangen van het lichaam en veroordeelt niet de lust. Tantra nodigt je uit het verlangen en de lust te observeren, zonder het te worden.
Tantra is subtiel, zuiver, puur, zonder verwachtingen, zonder doel. Bij elkaar zijn zonder iets te moeten, iets te willen. Alleen te zijn en te voelen.
Het je verbinden met de ander vanuit jezelf. In overgave en voorbijgaand aan jezelf... in liefde en acceptatie.
Dat is voor mij tantra. Een Tantramassage IS EEN MASSAGE DIE AANSLUIT AAN DEZE GEDACHTEN DIE JE LEERT OM DEZE FILOSOFIE ALLEEN OF SAMEN MET JOUW PARTNER TE LEVEN EN TE BELEVEN.

Seks zonder verbinding is als een relatie zonder liefde.
Tantra kan dat veranderen.
Van groot belang in tantra is de verbinding tussen de partners.
Oefeningen en meditaties wekken je levensenergie op, met als doel die energie door heel je lichaam te laten stromen.
Het uiteindelijke doel van tantra is die energie zo door jouw eigen en daarna door jullie beider lichamen te laten stromen dat je een vorm van samensmelting bereikt.
Tantra en spiritualiteit zijn daarom ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het woord tantra is afkomstig uit het Sanskriet en betekent zoveel als weven. Tantra beschouwt het heelal als een weefsel waarin zich alles bevindt en zich met elkaar vermengt. En waarin alles invloed heeft op alles.
Je kunt het woord tantra ook splitsen in tan (rekken, uitstrekken) en tra (dat een middel of werktuig aanduidt). Dan zie je dat tantra letterlijk een middel is tot verruiming van het bewustzijn. 

     
Copyright © Elisabeth Kokes   |   Webdesign door Sologic